Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Sponsorlu Bağlantılar

Karpuz Reçeli Malzemeler Kalın kabuklu orta boy 1 karpuz 7 8 su bardağı şeker 8-10 adet karanfil 1 limon Hazırlanışı Karpuzu yıkayıp dilimlere ayırınız. Her

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Karpuz Reçeli tarifi yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Karpuz Reçeli

    Malzemeler

    Kalın kabuklu orta boy 1 karpuz

    7 8 su bardağı şeker

    8-10 adet karanfil

    1 limon




    Hazırlanışı

    Karpuzu yıkayıp dilimlere ayırınız. Her dilimi içinin kırmızı kısmı kabuk üzerinde yarım cm. kalacak şekilde kesiniz. Dış kabuğunun yeşil kısmını soyunuz. Zevke göre 3 cm. çapında daire veya üçgenlere kesiniz.

    1 çay bardağı su ve 1 su bardağı şekerle bir taşım kaynatıp, bir gece bekletiniz. Ertesi günü şekerin tamamını ve karanfilleri katıp hafif hararetli ısıda reçel kıvamına gelinceye kadar kaynatınız. Limon suyunu ilâve edip bir taşım kaynatınız.

    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Karpuz Reçeli, Karpuz Reçeli Tarifi
  3. kavun reçeli tarifi yapılışı
  4. Patlıcan Reçeli Tarifi Yapılışı
  5. Mandalina Reçeli tarifi yapılışı
  6. Pratik Gül Reçeli Tarifi Yapılışı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
mektup örnekleri akrostiş