Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Sponsorlu Bağlantılar

Orman Kebabı Tarifi MALZEMELER 600 gr. kuzu kuşbaşı 200 gr. konserve bezelye 8-10 adet arpacık soğanı 1 adet irice patates 1 adet büyük boy havuç

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Orman Kebabı Tarifi, Nasıl Yapılır

    Sponsorlu Bağlantılar




    Orman Kebabı Tarifi







    MALZEMELER

    • 600 gr. kuzu kuşbaşı
    • 200 gr. konserve bezelye
    • 8-10 adet arpacık soğanı
    • 1 adet irice patates
    • 1 adet büyük boy havuç
    • 1 adet kırmızı biber
    • 1 adet yeşil biber
    • 5-6 diş sarımsak
    • 1/4 demet kıyılmış dereotu (arzu ederseniz)
    • 1 tatlı kaşığı kekik
    • 1 yemek kaşığı salça
    • 2 yemek kaşığı tereyağı veya sıvıyağ
    • tuz
    • karabiber
    • pul biber



    HAZIRLANIŞI


    • Kuşbaşını az yağda kısık ateşte suyu çekene kadar kavurun. (yaklaşık 45 dakika) pişirmeye bırakın.
    • Patatesleri ve havucu soyup küp şeklinde doğrayın.
    • Havucu üstünü geçecek kadar suda hafif diri kalacak şekilde haşlayıp sudan alın.
    • Önce patatesleri, sonra havucu hafif renkleri dönene kadar kızartın.
    • Bu arada pişmiş etin üzerine yemeklik doğradığınız soğanı veya arpacık soğanı ekleyip kavurun.
    • Ekliyorsanız salçayı koyup biraz daha kavurduktan sonra baharatları ve tuzu ilave edip karıştırın.
    • Sebzeleri kekik ve baharatları ilave edip üzerini geçmeyecek kadar su ilavesiyle sebzeler ve et yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirip servis yapın.
    • Afiyet olsun.



    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Yayla Kebabı Tarifi, Nasıl Yapılır
  3. Tavuklu Orman Kebabı Tarifi, Nasıl Yapılır
  4. Tepsi Kebabı Tarifi - Tepsi Kebabı Yapılışı - Tepsi Kebabı Nasıl Yapılır
  5. Sultan Kebabı Tarifi Yapılışı, Sultan Kebabı Nasıl Yapılır
  6. Cartlak Kebabı tarifi, Cartlak kebabı nedir nasıl yapılır
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
mektup örnekleri akrostiş